Logistiek, Luchtvaart & Transport vacatures

 

Customs Manager - Rotterdam

Helder recruitment is voor Customs People op zoek naar een Customs Manager te Rotterdam. Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, direct in dienst bij de opdrachtgever.

Bekijk vacature

 

Assistent Declarant - Rotterdam

Helder Recruitment is voor Customs People is op zoek voor een logistieke internationale organisatie in Rotterdam per direct op zoek naar een (assistent) douane declarant, Het betreft een voor positie 32-40 uur. Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever.

Bekijk vacature

 

Customs Manager - Rotterdam

Helder Recruitment is voor Customs People op zoek naar een gedreven Customs Manager te Rotterdam waarbij je focus komt te liggen op coördineren, commercie en leiding geven. Direct in dienst bij onze opdrachtgever, reageer vandaag nog!

Bekijk vacature

 

Data Driven Customs Specialist (Declarant) – Rotterdam

Helder recruitment is voor Customs People in Rotterdam op zoek naar een Customs Specialist die enthousiast raakt van het zorg dragen optimaliseren en inzichtelijk maken van data in de supply chain keten. Hiernaast ben je mede verantwoordelijk voor de douane -processen Ben jij de specialist declarant die wij zoeken:? Lees verder en reageer vandaag nog!

Bekijk vacature

 

Douane Declarant - Rotterdam

Helder Recruitment is voor Customs Peoplete Rotterdam per direct op zoek naar een Douane Declarant – Rotterdam die zorg gaat dragen voor een correcte invulling van de dagelijkse gang van zaken op de afdeling Douane. Het betreft hier hoogwaardige dienstverlening binnen algemene expeditie.
Direct in dienst bij de opdrachtgever!  Ben jij de ervaren declarant die wij zoeken:? Vandaag nog!

Bekijk vacature

 

Junior Declarant (starter)- Raamsdonksveer

Helder Recruitment zoekt voor Customs People per direct op zoek naar een Junior Declarant (starter)- Raamsdonksveer, Het betreft een positie voor 32 tot 40 uur. Na eerst een periode via detachering, bestaat de mogelijkheid om daarna in dienst treden bij de opdrachtgever.

De opdrachtgever is een groeiende logistieke dienstverlener. Vanwege o.a Brexit en groei in klanten zijn ze op zoek naar verstekring van het douaneteam. Het huidige team bestaat uit 1 ervaren declarant dat rapporteert aan de directeur operations. De organisatie is innoverend en heeft een open cultuur. Eigen initiatief, humor en bereidheid om door te willen groeien, kenmerkt o.a. onze opdrachtgever.

Bekijk vacature

 

Declarant - Schiedam

Helder Recruiitment is voor onze opdrachtgever, een logistieke internationale organisatie in de regio Schiedam per direct op zoek naar een douane declarant in de regio Schiedam, Het betreft een fulltime positie. Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever. De opdrachtgever is een groeiende logistieke internationale dienstverlener. Vanwege groei in klanten zijn ze op zoek naar verstekring van het douaneteam. De organisatie is innoverend en heeft een open cultuur. Eigen initiatief, humor en bereidheid om door te willen groeien, kenmerkt onze opdrachtgever.

Bekijk vacature

 

Senior Customs Specialist (Douane) – Rotterdam

Helder Recruitment is voor Customs People op zoek naar een Senior Customs Specialist (Douane) regio Rotterdam die energie krijgt van het geven van advies op zowel operationeel niveau als ook strategisch vlak.
Heb jij ervaring op het gebied van actieve veredeling, bijzondere bestemmingen en heb je kennis van audits m.b.t. douane-processen, dan komen we graag met jou in contact.

Bekijk vacature

 

Assistent Douane Declarant - Amersfoort

Helder- Recruitment is voor Customs People is per direct op zoek naar een Assistent Douane Declarant in de regio Amersfoort. Het betreft een starters positie voor 24 tot 40 uur. Wil je het vak van declarant leren is dit je kans. De opdrachtgever is een allround logistiek familiebedrijf (wegtransport) met een eigen douane afdeling waar kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Bekijk vacature

 

Douane Declarant - Amersfoort

Helder Recruitment is voor Customs People is per direct op zoek naar een medior douane Declarant in de regio Amersfoort. Het betreft een positie voor 24 tot 40 uur. De opdrachtgever is een allround logistiek familiebedrijf (wegtransport) met een eigen douane afdeling waar kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Bekijk vacature

 

Douane Declarant - Zoetermeer

Helder Recruitment is voor Customs People is per direct op zoek naar een Douane Declarant in de regio Zoetermeer. Het betreft een positie voor 24 tot 40  uur. Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever. De opdrachtgever is een allround logistiek familiebedrijf waar kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Bekijk vacature

 

Assistent Declarant - Rotterdam

Helder Recruitment is voor Customs People per direct op zoek naar een l (assistent) douane declarant in de regio Rotterdam, voor een logistieke internationale organisatie in de regio Rotterdam. Het betreft een fulltime positie in een ploegrooster (geen nachtdienst). Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever. De opdrachtgever is een groeiende logistieke internationale dienstverlener. Vanwege groei in klanten zijn ze op zoek naar verstekring van het douaneteam. De organisatie is innoverend en heeft een open cultuur. Eigen initiatief, humor en bereidheid om door te willen groeien, kenmerkt onze opdrachtgever.

Bekijk vacature

 

Teamleider Customs - Venray

Helder Recruitment is voor Customs People per direct op zoek naar een Teamleider Customs Douane- Venray ! Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever. Je takenpakket bestaat uit het zorg dragen van het aansturen van de afdeling Douane en je bent eindverantwoordelijkheid voor een correcte en efficiënte afhandeling van alle douane gerelateerde werkzaamheden. Als Teamleider rapporteert je aan de Manager Import en / of Operations.

Bekijk vacature

 

Declarant - Tilburg

Helder Recruitment is voor Customs People op zoek naar een Declarant in Tilburg die enthousiast raakt van het zorg dragen voor een correct verloop van de dagelijkse gang van zaken ten aanzien van de afdeling Douane of douane technisch operationele zaken. Ben jij de specialist declarant die wij zoeken:? Reageer snel!

Bekijk vacature

 

Customs Compliance Specialist – Venray

Helder Recruitment is voor Customs People op zoek naar een Customs Compliance Specialist – Venray in de regio Limburg. In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle douaneaspecten. Geeft het aansturen van een team én het optimaliseren van processen je een kick? Dan is dit een uitgelezen kans voor de volgende stap in je carrière.

Bekijk vacature

 

Customs Trade Compliance Specialist EMEA – Wijchen

Helder Recruitment is voor Customs People per direct op zoek naar een Customs Trade Compliance Expert EMEA in de regio Wijchen. Het betreft een positie voor 40 uur en je treedt na meerdere selectierondes via een arbeidsovereenkomst direct in dienst bij de opdrachtgever.
De opdrachtgever is een gerenommeerde organisatie dat zich richt op innovatieve technische oplossingen voor het bedrijfsleven en de consument. Vanwege enorme groei zijn ze op zoek naar uitbreiding van het douane compliance team. Het compliance team bestaat uit meerdere specialisten die ieder zijn eigen regio en klanten heeft om te bedienen. Je rapporteert aan de Senior manager EMEA.

De opdrachtgever is een gerenommeerde organisatie dat zich richt op innovatieve technische oplossingen voor het bedrijfsleven en de consument. Vanwege enorme groei zijn ze op zoek naar uitbreiding van het douane compliance team.  Het compliance team bestaat uit meerdere specialisten die ieder zijn eigen regio en klanten heeft om te bedienen. Je rapporteert aan de Senior manager EMEA.

Bekijk vacature

 

Senior Declarant - Oosterhout

Helder Recruitment  is voor Customs People per direct op zoek naar een Senior Declarant regio Oosterhout! Je komt na een periode via detachering direct in dienst bij de opdrachtgever. Onze opdrachtgever is een gezond en innovatieve logistiek dienstverlener. Door groei van klanten en de aanstaande Brexit, zijn ze het huidige douane team aan het uitbreiden. Op dit moment bestaat het team uit 1 ervaren operationele specialist en een junior. Voor de uitbreiding van het team zijn wij nu op zoek naar een ervaren specialist die vooral zich gaat richten op de douaneprocessen en vergunningsvraagstukken. Daarnaast zal je ook operationeel actief zijn en een coachende rol hebben naar de organisatie toe.

Bekijk vacature

 

Customs Manager - Den Bosch

V oor onze opdrachtgever Customs People zijn wij per direct op zoek naar een Customs Manager in 's-Hertogenbosch (Noord Brabant). In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle douaneaspecten en geef je aansturing aan een klein team van douane specialisten. Hiernaast is het onderhouden en controleren van de processen een belangrijke taak voor deze positie en ben je sparringpartner voor klanten als het gaat om douane gerelateerde zaken.

Bekijk vacature

 

Assistent Declarant - Breda

Wij zijn voor Customs People per direct op zoek naar een (assistent) douane declarant in de regio Breda, Het betreft een positie voor 32 tot 40 uur. Na eerst een periode via detachering, bestaat de mogelijkheid om daarna in dienst treden bij de opdrachtgever.
De opdrachtgever is een groeiende logistieke dienstverlener. Vanwege o.a Brexit en groei in klanten zijn ze op zoek naar verstekring van het douaneteam. Het huidige team bestaat uit 1 ervaren declarant dat rapporteert aan de directeur operations. De organisatie is innoverend en heeft een open cultuur. Eigen initiatief, humor en bereidheid om door te willen groeien, kenmerkt o.a. onze opdrachtgever.

Bekijk vacature

 

Customs Declarant Douane – Venray

Helder Recruitment is voor onze opdrachtgever Customs People per direct op zoek naar een (sr) Customs Declarant Douane in Venray die zorg gaat dragen voor een correcte invulling van de dagelijkse gang van zaken op de afdeling Douane. Het betreft hier hoogwaardige dienstverlening binnen algemene expeditie.
Ben jij de ervaren declarant die wij zoeken:? Vandaag nog!

Bekijk vacature

 

Medior Ervaren Customs Declarant – Eindhoven

Customs People is voor een opdrachtgever in Eindhoven per direct op zoek naar een Medior Ervaren Customs (Douane) Declarant die zorg gaat dragen voor een correcte invulling van de dagelijkse gang van zaken op de afdeling Douane. Het betreft hier algemene expeditie voor hoogwaardige producten. Ben jij de ervaren declarant die wij zoeken:? Vandaag nog!

Bekijk vacature

 

Teamleider Customs douanezaken -Waalwijk

Voor onze opdrachtgever Customs People  zijn wij met spoed op zoek naar een Teamleider Customs douanezaken in de regio Noord Brabant. In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle douane aspecten. Geeft het aansturen van een team en het optimaliseren van processen je positieve energie? Lees dan zeker verder!

Bekijk vacature

 

Team Manager Customs – Oostrum

Helder Recruitment is voor onze opdrachtgever Customs People per direct op zoek naar een Team Manager Customs in de regio Oost Brabant. In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle douaneaspecten en geef je aansturing aan klein team van douane specialisten. Hiernaast is het optimaliseren van processen een belangrijke taak voor de ze positie.
 

Bekijk vacature

 

Team Coördinator Customs – Oostrum

Team Coördinator Customs – Oostrum
Voor onze opdrachtgever Customs People zijn wij op zoek naar een Team Coördinator Customs in de regio Noord Brabant. In deze rol bent u verantwoordelijk voor alle douaneaspecten. Geeft het aansturen van een team en het optimaliseren van processen u een kick? Dan wilt u zeker verder lezen!

Bekijk vacature

 

Customs Specialist - Rotterdam

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Customs Specialist die enthousiast raakt van het zorg dragen voor een correct verloop van de dagelijkse gang van zaken ten aanzien van de afdeling Douane of douane technisch operationele zaken. Ben jij de declarant die wij zoeken:? Reageer vandaag nog!

Bekijk vacature

 

Trade Compliance Manager - Nijmegen / Cork

For our client, Customs People we are looking for a Trade Compliance Manager who gets a lot of energy by leading the Global Trade Logistics Team. Besides that, you will also be responsible for defining the strategy for import and export transactions and being part of the whole supply chain advisory staff.

Bekijk vacature

 

Afdelingshoofd Douane- Rotterdam

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Afdelingshoofd Douane in de regio Rotterdam! U komt direct in dienst bij de opdrachtgever.

U draagt zorg voor het aansturen van de afdeling Douane en eindverantwoordelijkheid voor een correcte en efficiënte afhandeling van alle werkzaamheden op de afdeling Douane.
Als afdelingshoofd rapporteert aan de Manager Import, Operations of door opdrachtgever aan te geven leidinggevende.

Bekijk vacature

 

(Ervaren) Declarant Rotterdam - Rotterdam

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een (Ervaren) Declarant in de regio Rotterdam! U komt direct in dienst bij de opdrachtgever.

Onze opdrachtgever richt zich volledig op afhandeling van douane documentatie. Op dit moment zijn er kantoren in Nederland, Duitsland en Zwitserland. Alle soorten import-, export- en doorvoer-documenten, alsmede Beperkt Fiscaal Vertegenwoordiging worden hier afgehandeld. De afhandeling kan geschieden op zowel onze borg als de borg van de klant.

Bekijk vacature

 

SCHRIJF U IN!

Heeft u nog geen account? 
Meld u nu aan om snel te kunnen solliciteren!