Logistiek, Luchtvaart & Transport vacatures

 

Customs Declarant Douane – Venray

Helder Recruitment is voor onze opdrachtgever Customs People per direct op zoek naar een (sr) Customs Declarant Douane in Venray die zorg gaat dragen voor een correcte invulling van de dagelijkse gang van zaken op de afdeling Douane. Het betreft hier hoogwaardige dienstverlening binnen algemene expeditie.
Ben jij de ervaren declarant die wij zoeken:? Vandaag nog!

Bekijk vacature

 

Medior Ervaren Customs Declarant – Eindhoven

Customs People is voor een opdrachtgever in Eindhoven per direct op zoek naar een Medior Ervaren Customs (Douane) Declarant die zorg gaat dragen voor een correcte invulling van de dagelijkse gang van zaken op de afdeling Douane. Het betreft hier algemene expeditie voor hoogwaardige producten. Ben jij de ervaren declarant die wij zoeken:? Vandaag nog!

Bekijk vacature

 

Teamleider Customs douanezaken -Waalwijk

Voor onze opdrachtgever Customs People  zijn wij met spoed op zoek naar een Teamleider Customs douanezaken in de regio Noord Brabant. In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle douane aspecten. Geeft het aansturen van een team en het optimaliseren van processen je positieve energie? Lees dan zeker verder!

Bekijk vacature

 

Team Manager Customs – Oostrum

Helder Recruitment is voor onze opdrachtgever Customs People per direct op zoek naar een Team Manager Customs in de regio Oost Brabant. In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle douaneaspecten en geef je aansturing aan klein team van douane specialisten. Hiernaast is het optimaliseren van processen een belangrijke taak voor de ze positie.
 

Bekijk vacature

 

Team Coördinator Customs – Oostrum

Team Coördinator Customs – Oostrum
Voor onze opdrachtgever Customs People zijn wij op zoek naar een Team Coördinator Customs in de regio Noord Brabant. In deze rol bent u verantwoordelijk voor alle douaneaspecten. Geeft het aansturen van een team en het optimaliseren van processen u een kick? Dan wilt u zeker verder lezen!

Bekijk vacature

 

Customs Specialist - Rotterdam

Voor onze opdrachtgever in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Customs Specialist die enthousiast raakt van het zorg dragen voor een correct verloop van de dagelijkse gang van zaken ten aanzien van de afdeling Douane of douane technisch operationele zaken. Ben jij de declarant die wij zoeken:? Reageer vandaag nog!

Bekijk vacature

 

Trade Compliance Manager - Nijmegen / Cork

For our client, Customs People we are looking for a Trade Compliance Manager who gets a lot of energy by leading the Global Trade Logistics Team. Besides that, you will also be responsible for defining the strategy for import and export transactions and being part of the whole supply chain advisory staff.

Bekijk vacature

 

Operation Manager Logistiek - Noord Brabant

Voor onze opdrachtgever in Brabant, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Operations Manager Logistiek die ervan houdt om mee te kunnen bouwen aan een groeiende organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse Supply Chain operatie en je krijgt de vrijheid om business development op te pakken.

Bekijk vacature

 

Afdelingshoofd Douane- Rotterdam

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Afdelingshoofd Douane in de regio Rotterdam! U komt direct in dienst bij de opdrachtgever.

U draagt zorg voor het aansturen van de afdeling Douane en eindverantwoordelijkheid voor een correcte en efficiënte afhandeling van alle werkzaamheden op de afdeling Douane.
Als afdelingshoofd rapporteert aan de Manager Import, Operations of door opdrachtgever aan te geven leidinggevende.

Bekijk vacature

 

(Ervaren) Declarant Rotterdam - Rotterdam

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een (Ervaren) Declarant in de regio Rotterdam! U komt direct in dienst bij de opdrachtgever.

Onze opdrachtgever richt zich volledig op afhandeling van douane documentatie. Op dit moment zijn er kantoren in Nederland, Duitsland en Zwitserland. Alle soorten import-, export- en doorvoer-documenten, alsmede Beperkt Fiscaal Vertegenwoordiging worden hier afgehandeld. De afhandeling kan geschieden op zowel onze borg als de borg van de klant.

Bekijk vacature

 

SCHRIJF U IN!

Heeft u nog geen account? 
Meld u nu aan om snel te kunnen solliciteren!