CONSULTANT BIJ HELDER RECRUITMENT

Werken bij Helder Recruitment

Senior of Junior Consultant / Stagiaire (ook parttime)

Helder Recruitment is gespecialiseerd in detachering en werving & selectie van midden en hoger opgeleide specialisten. Als intermediair bieden wij opdrachtgevers praktische oplossingen wanneer zij behoefte hebben aan extra kennis of capaciteit. Onze aanpak is zeer persoonlijk zowel naar kandidaat alsmede klant. Wij houden een praktische en transparante aanpak. Indien dit u aanspreekt komen wij graag met u in gesprek.

Functie omschrijving

In verband met ambitieuze plannen zijn wij op zoek naar een: Senior en / of Junior Consultant .
Als Consultant heeft een zeer veelzijdige en verantwoordelijke functie. Enerzijds ligt uw focus op het vinden en benaderen van geschikte kandidaten voor vaste, permanente en tijdelijke functies. Anderzijds bent u verantwoordelijk voor het opbouwen van uw klanten- prospect portefeuille. Rekening houdend met de belangen van zowel de opdrachtgever als de kandidaat levert u een wezenlijke bijdrage aan de groei en goodwill van Helder Recruitment.

Functie eisen

Wat zoeken wij  in uw persoonlijkheid?

U krijgt een kick van het bereiken van “de perfecte match” en daarvoor haalt u alles uit de kast. U bent creatief in het benaderen van kandidaten uit de markt en u kunt snel schakelen. U bent zowel bedrijfsmatig als communicatief zeer sterk en resultaatgericht. Relevante ervaring met recruitment is een vereiste, affiniteit met één van onze andere vakgebieden is een pré. Bent u in het bezit van een MBO+ / HBO diploma en of heeft u soortgelijke werkervaring op uw CV staan, dan bent u de kandidaat die wij willen ontmoeten!  Leeftijd vinden wij niet belangrijk, inzet, motivatie en kennis wel.

Arbeidsvoorwaarden

Voor zoveel wensen die wij naar u hebben krijgt u natuurlijk veel voor terug. Wij vinden het belangrijk dat wij een pakket op maat kunnen aanbieden en zullen dat bij de geschikte kandidaat dan ook aanbieden.

Naast de primaire en secundaire voorwaarden, welke wij graag met u bespreken vinden wij het minstens zo belangrijk dat u werkt in een prettige omgeving waarin ontwikkeling en uitdagingen centraal staan.

Indien het bovenstaande u aanspreekt komen wij graag met u in contact.
Stuur uw cv en motivatie naar info@helder-recruitment.nl of bel 085 – 273 30 05 voor meer informatie.

SCHRIJF U IN!

Heeft u nog geen account? 
Meld u nu aan om snel te kunnen solliciteren!