Opdrachtgevers

U bent opdrachtgever

…en bent op zoek naar een specialistische partner om uw openstaande positie(s) in te vullen.

Helder Recruitment is gespecialiseerd in het selecteren van startende en ervaren, hoog opgeleide specialisten in diverse vakgebieden. Niet alleen de vacature is het uitgangspunt doch leggen wij verbintenis tussen kandidaat en werkgever, waarbij talenten en ervaring centraal staan. Zo helpen wij onze opdrachtgevers aan passende kandidaten.

We bieden authentieke kwaliteit door eenvoudigweg onze afspraken na te komen. We werken snel, persoonlijk en bieden een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Wij nemen u graag het werk uit handen en bieden ondersteuning in de optimalisatie van uw beschikbare capaciteit. Met onze expertise en als modern, innovatief recruitment bureau zorgen wij ervoor dat uw vacatures gevonden en ingevuld worden. Door ons geavanceerde recruitment software systeem, zijn wij in staat om uw vacatures via internet prominent in beeld bij potentiële werknemers te brengen. Bovendien zijn wij in staat ons hele recruitment proces te structureren en transparant te houden.

Voor specifieke vacatures in het werkveld van trade & compliance, customs en supply chain werken wij nauw samen met Customs Peope. www.customspeople.nl

Helder Recruitment is tevens te vinden op www.wervingselectie-info.nl.

Voor meer informatie kijkt u op deze website of neem vrijblijvend contact met ons op.
Klik HIER om onze “Algemene Voorwaarden voor Opdrachtgevers” te lezen of te downloaden.

 

Kantooradres

Helder Recruitment
Koningin Emmastraat 37
4205 BL Gorinchem
+31 (0)6-44 696 428
info@helder-recruitment.nl
Btw nummer: NL001573610B68

 

SCHRIJF U IN!

Heeft u nog geen account? 
Meld u nu aan om snel te kunnen solliciteren!